Huize Orgidee

Huize Orgidee *****

In het holst van de nacht – als de schaduwen het donkerst zijn, de sterren schitteren en de wind de wolken in het gezicht van de maan blaast, staat in het Velpsche maanlicht een groot vorstelijk verblijf te schitteren. Wanneer de zon zijn stralen weer laat neervallen komen de bloemen weer tevoorschijn die zo helderblauw zijn als de mooiste zee, zo rood als de lippen van Sneeuwwitje, zo groen als het gras van de buurman en zo paars als de bessen van de Callicarpa Bordeniri “Profusion” het is kortom schittermagisch daar.

Daar waar het maanlicht ‘s nachts sprankelt en de zon oogverblindend straalt, resideren menige stervelingen. Die samen royaal spraakwater nuttigen en luid klinkende melodieën op de marmeren vloer laten weergalmen. Dit is overigens niet het enige wat zich daar afspeelt, in het centrale zenuwstelsel van de bewoners wordt regelmatig het cytoplasma geactiveerd. Dit leidt tot een directe aansturing naar de motorische zenuwcellen óftewel; een impuls. Zo wordt menig avond het gat in de tuin gevuld met H2O waar men in het Adam- en Evakostuum gaat baden, of waar men van de 2e woonlaag met een voortrekkend voertuig zich met geringe snelheid naar beneden transporteert.

Dit beeldbepalende pand ligt op een blik werp afstand van ons geliefde Van Hall Larenstein. Hier vergaren wij allen onze kennis, om onze ultieme droomprofessie te zullen beoefenen.

Huize Orgidee

Jaarlijkse Drunk Olympic Games
Tuin/barbecue feesten
Actief verenigingshuis
Gezamenlijke woonkamer
Gezamenlijk eten
Gemengd huis
Achtertuin
Zwembad
Pingpongtafel
Schuur

Kortom, wij zijn trots op dit – door de gemeente vastgesteld – beeldbepalend pand. Heb jij interesse om je studententijd te verrijken bij Huize Orgidee?

Laat het ons dan weten door een DM te sturen op instagram naar:@huizeorgidee

Huize_orgidee_logo.jpg


Huize_orgidee_groepsfoto.jpg
Huize_orgidee_groepsfoto2.jpg