Lichtingen

Lucendi Geminae 2021-2022

Waarde eerstejaars,

Ondanks corona hebben wij afgelopen jaar een nieuwe lichting kunnen beginnen. Tijdens corona hebben onze leden geen trophy kunnen lopen, dus de lichtingen van beide jaren zijn afgelopen oktober samengevoegd tot één grote lichting. Samen zijn wij een gezellige groep van maar liefst 46 dames en heren die niks liever doen dan een biertje drinken op onze geliefde sociëteit of bij onze schoolbar Huize Larenstein. Ons lichtingsfeest stond in het thema van casino's en pokeren, dit was dan ook een groot succes!


Altiore 2020-2021

Waarde eerstejaars,

Wij zijn Altiore. De meest recente lichting van Sv. Quercus. Een lichting wordt gevormd als de eerstjaars samen de trophy hebben doorstaan.

Samen hebben wij in 2019 de trophy gelopen. Tijdens de trophy zijn wij een hele hechte lichting van 32 gezellige dames en heren geworden! Om dit te vieren hebben wij een super groot feest gegeven met als thema Peaky blinders. We zoeken elkaar vaak op voor gezelligheid en een biertje in de sociëteit en er buiten! Wel of geen dispuut, iedereen kan het goed met elkaar vinden. Oftewel een super leuke aanvulling van je studententijd!

Gala7.jpeg