Lichtingen

Manus in manu

, 2023-2024

Waarde eerstejaars,

Wij zijn Manus in manu, wat staat voor hand in hand. Samen doorstonden wij in 2023 de trophy,  wat ons tot één lichting heeft gemaakt bestaande uit 37 gezellige dames en heren. 
Er werd vaak gezegd dat we veel geluk hadden tijdens de trophy vanwege het goede weer. Maar niet hebben wij het daarmee goed getroffen, ook zijn corona maatregelen verleden tijd, is stufie weer terug en we hebben een lichting vol leuke mensen. 

Dit maakt dat we onbezorgd kunnen genieten van onze studententijd en zoeken elkaar vaak op bij Lokaal 0 te Larenstein. Ook zijn we op de donderdagavond vaak samen te vinden op de sociëteit, waar we het spa goud laten vloeien en dansen tot in de vroege uurtjes, zoals bij ons succesvolle lichtingsfeest met het thema American College.

PHOTO-2023-11-14-15-01-47.jpg
Manu in Manus, 2023-2024

Tegumento, 2022-2023


Waarde eerstejaars,

Wij zijn tegumento, oftewel de omslag. Nadat wij begin dit schooljaar samen de trophy hebben doorstaan, zijn wij een hechte lichting geworden van 41 dames en heren. Om het doorstaan van de trohpy te vieren hebben ook wij een fantastisch lichtingsfeest mogen organiseren met als thema “Het wilde westen”. Op donderdag gaan we graag naar de sociëteit om daar samen een biertje te drinken en een dansje te wagen. Maar ook zijn wij vaak te vinden in onze schoolbar Huize Larenstein om een praatje te maken en de schooldag af te sluiten. Kortom de beste manier om van jouw studententijd een feestje te maken!

WhatsApp_Image_2022-11-23_at_14.54.05.jpeg
Tegumento, 2022-2023

Lucendi Geminae, 2021-2022


Waarde eerstejaars,

Ondanks corona hebben wij afgelopen jaar een nieuwe lichting kunnen beginnen. Tijdens corona hebben onze leden geen trophy kunnen lopen, dus de lichtingen van beide jaren zijn afgelopen oktober samengevoegd tot één grote lichting. Samen zijn wij een gezellige groep van maar liefst 46 dames en heren die niks liever doen dan een biertje drinken op onze geliefde sociëteit of bij onze schoolbar Huize Larenstein. Ons lichtingsfeest stond in het thema van casino's en pokeren, dit was dan ook een groot succes!


Altiore, 2020-2021


Waarde eerstejaars,

Wij zijn Altiore. De meest recente lichting van Sv. Quercus. Een lichting wordt gevormd als de eerstjaars samen de trophy hebben doorstaan.

Samen hebben wij in 2019 de trophy gelopen. Tijdens de trophy zijn wij een hele hechte lichting van 32 gezellige dames en heren geworden! Om dit te vieren hebben wij een super groot feest gegeven met als thema Peaky blinders. We zoeken elkaar vaak op voor gezelligheid en een biertje in de sociëteit en er buiten! Wel of geen dispuut, iedereen kan het goed met elkaar vinden. Oftewel een super leuke aanvulling van je studententijd!

Gala7.jpeg