Klerecommissie

Klerecommissie

Homo Sapiens. De diersoort die de elementen en leeuwen temde, uitvindingen deed als de boekdrukkunst, ruimteschepen en mayonaise. Met ons vernuft om dingen te verzinnen en elkaar na te apen, zijn we een heel eind gekomen.
Deze miljoenen jaren aan evolutie leidde echter niet alleen maar tot voorspoed. Zo zijn wij mensen ook verantwoordelijk voor oorlog, oppressie en vegetarische hamburgers.

Gelukkig bracht het Velpse lot drie zielsverwanten samen om deze door de mens gemaakte gruwelijkheden voor eens en voor altijd de kop in te drukken. In hun zoektocht naar comfort, vrede en vrijheid, experimenteerden zij met onnoemelijk veel schetsen, ontwerpen en alcohol om hun doel te bereiken. Toen, als een donderslag bij heldere hemel, drong hun ultieme levensdoel tot het trio door: Zij zouden zich overleveren om 's werelds meest vette shit te maken. De naam van hun commissie?
De Klerecommissie.

Sinds die roemruchte dag strijdt de Klerecommissie voor het bestaan van vette shit. Niet langer zullen algemene leden onopvallend over straat moeten. Niet langer zal het linkse bolwerk Larenstein het verschil zien tussen Querken en hippies. Niet langer zullen vrouwen van middelbare leeftijd voordringen bij de kassa van de action.

Doe wat je wil. Buy that merch.

Dikke kus,

Zijn heiligheid M. S. J. van Vulpen
J-rizzle
Six

PS Ben jij een knappe dame met modellenambitie? Neem dan contact op, je weet ons te vinden.