Reünistenvereniging Quercus

Na zo'n 50 jaar voorbereiding en research was het op 30 april 2006 dan eindelijk zo ver. Reünistenvereniging Quercus is een feit. Mede door de goede (lange) voorbereiding van was de RV. meteen een succes. Binnen de kortste keren oversteeg het leden aantal de 100.

We vinden het belangrijk om het gedachtegoed van Sv. Quercus te behouden. Dit doe je naar onze mening het beste door met je oude studiegenoten contact te houden en elkaar zo nu en dan te ontmoeten. En dan bijvoorbeeld onder het genot van een drankje in de sociëteit ouden tijden te doen herleven, maar natuurlijk ook om eens lekker bij te kletsen of om te netwerken. Kijk hiervoor ook op Linkedin.

Om dit mogelijk te maken organiseert de RV jaarlijks ontmoetingen. Tijdens Koninginnedag, Laarpop (tijdens de kennismakingsweek), een jaarvergadering met borrel en een feest in de sociëteit tijdens het dies van Sv. Quercus.

Ben je nog geen lid en wil je lid worden? Download dan het lidmaatschapsformulier op deze pagina en schrijf je in. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met het bestuur:

rvquercus@hotmail.com

Voorzitter: Niek Zwiep - 0610918880