Hou deze pagina in de gaten voor alle Quercus evenementen!

Flitsende lichten, glitter and glamour, wijde pijpen, felle kleuren, boogie, funky en swingende hits… vroeger was alles beter. Maar op 30 maart 2017 haalt Herendispuut Ellips de platen onder het stof vandaan om de meest soepele nummers voor jullie uit te zoeken. De disco komt naar Quercus, Sociëteit De Drie Haringen zal swingen als nooit tevoren! Geheel in stijl of toch wat subtieler? Maak de heupen maar alvast los en zorg dat jij er bij bent, want met niemand minder dan de Veense DJ Guido Z wordt deze avond gegarandeerd een succes!

Herendispuut Ellips

De prachtige Bierweek van Quercus staat weer voor de deur, met dit jaar weer een rijkelijke gevuld agenda en natuurlijk ook weer veel gerstenat.

We beginnen op zondag 19 maart met de gebruikelijke biermaaltijd, hierna zal op dinsdag de Bierbikkel plaats vinden. Waar menig waaghals zijn keel open zal zetten om de onnozele hoeveelheid speciaal bier naar binnen te krijgen. Woensdag zal de Pubquiz weer plaats vinden onderleiding Dhr. van de Loo en als de keel goed gesmeerd is met spraakwater zal de karaoke beginnen. Donderdag is het hoogte punt van de Bierweek: De Biercantus. Deze spreekt natuurlijk voor zichzelf. Vrijdag wordt deze prachtige week afgesloten met de reunistenavond, een goede avond om eens mensen te leren kennen die de studententijd helaas al verlaten hebben.

Aanmelden voor activiteiten kan via bierweek2017@gmail.com

Proost, De Bierweekcommissie

Hoi allemaal,

Sv. Quercus en Sv. Arboricultura organiseren samen een pubquiz voor iedereen, dus als niet-lid ben je ook van harte welkom!

Je kunt je ter plekke opgeven en er wordt gestreden in teams van 5 slimmeriken!

De pubquiz wordt gehouden bij Huize Larenstein.

Waarde leden,

Vergeet niet dat er a.s. donderdag 23 februari een Quercus Open feest is in de sociëteit, dus neem je klasgenootjes, familieleden, vrienden of anderen mee en laat ze kennismaken met Quercus.

Liefs, De Activiteitencommissie

Waarde leden,

Kom allemaal langs bij onze vrijmibo bij Huize Larenstein! Drink een lekker biertje en sluit de week gezellig met ons af.

Liefs, De Activiteitencommissie

Om de KMT in te luiden en de KMW goed af te sluiten organiseert sv. Quercus vanavond een KMW-Afterparty!! Nog een laatste keertje feesten in Mexicaanse sferen.. Wees allen welkom vanaf 20.00h bij ons in sociëteit 'De Drie Haringen', ook wanneer je naar het festival in Park Presikhaaf bent geweest natuurlijk!
See you tonight..
poster afterparty