Lustrumcommissie 13e lustrum

2019, Het jaar dat Sv. Quercus haar 65e verjaring viert. Een belangrijk feest dat natuurlijk niemand mag missen! Dit feest, plus wellicht diverse activiteiten, in het lustrum(school)jaar worden georganiseerd door de lustrumcommissie. Een commissie die enkel bestaat in de jaren rondom het lustrum van de vereniging.

Voor mensen die over een lustrum wellicht in de wandelgangen ooit gehoord heeft, echter de betekenis van een lustrum hen ontbreekt, volgt hier een korte uitleg;

Elk jaar wordt er rond de verjaring van de vereniging een Dies georganiseerd. Hierbij viert men de verjaring van de vereniging.

Eens in de vijf jaar wordt dit echter het Lustrum genoemd. In het geval van het dertiende lustrum betekent dit, voor de snelle rekenaar, het 65 jarig bestaan van Sv. Quercus. Iets wat een Briljant feestje beloofd te worden.

Leden:

• Inge Wallerbos