Lustrumcommissie 12e lustrum

In 2014 vindt alweer het twaalfde lustrum van Sv. Quercus plaats. De lustrumcommissie bestaat enkel in de jaren dat er het zogenoemde lustrum gevierd wordt. Voor degenen die niet weten wat een lustrum inhoudt, volgt hier even een korte uitleg. Elk jaar wordt er rond de datum dat de vereniging is opgericht een Dies georganiseerd. Eens in de vijf jaar wordt dit een lustrum genoemd. De slimmerik heeft dan dus ook al door dat het twaalfde lustrum, omgerekend staat voor de 60e verjaardag van Quercus. En dan is het 60 jarige jubileum weer een bijzondere, wat meteen het schitterende gala thema als gevolg heeft afgeleid van, juist ja, de diamant!

De lustrumcommissie is dan ook al hard bezig om te zorgen dat dit een geweldig feest gaat worden, met in de tweede helft van komend studiejaar een speciaal lustrumweekend voor de hele vereniging.

logologo rug

Leden: