Koningsdag 2017

Waarde leden, reünisten, donateurs,
Dit jaar wordt het een majesteitelijk feest voor onze majesteit. Een feest met een gouden randje ter
ere van onze koning die zijn 50-jarige levensjaar jubileert. Ook al kunnen wij niet bij het
koninklijkdiner aanschuiven, willen wij wel dit heugelijke feit vieren door onze nationale vlag uit te
hangen en hier vol trots onze oranje wimpel aan te hangen. Natuurlijk moet hier wel op gedronken
worden en daarom nodigt Sv. Quercus u 26 (nacht) en 27 april uit om te toosten en proosten op dit
memorabele feit. Dit zal plaats vinden op de sociëteit ‘De Drie Haringen’ te Arnhem.
Ter verhoging van de feestvreugde hebben wij een aantal bands om hun muzikale kunsten te
vertonen. De line-up hiervan is te vinden op Facebook. Het is zeker dat wij hiermee een schot in de
roos hebben gelost en dat u met vollen teugen gaat genieten.
Wij hopen u allen te mogen verwelkomen tijdens de Koningsnacht en Koningsdag bij.
De Koningsdag commissie 2017

Koningsdag

Het is alweer bijna tijd voor de mooiste dag van het jaar. Nauwelijks zijn we bijgekomen van het Lustrumweekend of we moeten onze arme magen en levers al weer teisteren met de volgende meters bier en glazen wijn.

Ook zonder het Lustrum is deze periode van het jaar druk, druk, druk. Die belangrijke puntjes halen voor school. Snel nog wat kilo’s eraf voor het écht lekker weer wordt. Het festivalseizoen begint weer en we gaan massaal barbeknoeien. Dit is een drukke en vooral dure tijd. Maar zelfs als je krap bij kas zit en de die cijfers die je terug hebt gekregen van school waren niet helemaal wat je had verwacht. Mag je er op deze dag niet aan denken want de nieuwe periode is pas net begonnen en stufie is net overgemaakt. Geen reden om dus niet langs te komen.

Hopelijk zien wij jullie allen op de tweede editie van Koningsdag.

foto-koningsdag

Programma  Koningsdag 2015 12:45-14:00 - The pavements

14:00-15:15 - Sultan

15:15-16:30 – money & the man

16:30-17:45 – Bonnie Parker

17:45-19:00 – Relffoxes

19:00-20:15 – En velo

20:15-21:30 – Rejected

21:30–00:00 –Dj Wire

Wanneer we om 00.00 uur buiten niet verder kunnen, gaat het feest natuurlijk verder in onze societeit tot in de kleine uurtjes. Dus voor alle (oud-)leden en andere mensen die wel van een feest houden, tot Konigsnacht & -dag!!

Koningsdagcommissie 2017 Voorzitter: Marijn Gerts

• Joppe Schram