Jaarclub Optimum Tempus

Wij zijn JC Optimum Tempus, een vriendengroep die met z’n vijven de mooiste tijd van het studentenleven maken. Als jaarclub maken we veel dingen mee. Elke week weer opnieuw, het blijft een verrassing hoe de avond loopt. Met elkaar bedenken we telkens weer gekke dingen om te doen. Met onze dronken hoofden over vuur lopen? Check! Een epileptische fiets besturen? Check! Zien we bierkratten staan, dan maken we er een zwembad van. Geeft een jaarclubgenoot het zeil af voor natuurlijk meer bier, dan bouwen we er een bank (lees troon) van. Niets is te gek voor onze jaarclub. Probeer eens een bus slagroom op het vuur te gooien, en kijk waar het terecht komt. Blijkt dit veel zooi te geven, probeer dan een lege bus verf, vliegt leuk! Heeft een van ons een gekke hobby, blijkt de rest het net zo leuk te vinden. Zuipt er één zichzelf naar de klote, wordt hij geholpen door de andere(die niet veel nuchterder zijn). Nadat we hem natuurlijk eerst hebben uitgelachen voor minstens 30 minuten. Als jaarclub staan we nooit alleen.