Jaarclub Amicitia Fortior

Wij zijn JC Amicitia Fortior en zijn sinds 29-03-2016 een officiële jaarclub binnen studentenvereniging Quercus. JC Amicitia Fortior bestaat uit de volgende 7 leden: Leonie van de Belt, Renske ter Haar, Dorinda Posthuma, Marjolein Roffel, Anne Offringa, Nynke Timmer en Maartje Stottelaar. Wij hebben onderling een sterke band met elkaar opgebouwd en binnen en buiten de vereniging doen wij veel leuke activiteiten samen.

Onze naam betekent “Sterker door vriendschap”, wij vinden vriendschap erg belangrijk en willen dat door middel van onze jaarclub benadrukken. Onze jaarclub kleding is een donkerrode blouse met een witte duif, hier kun je ons aan herkennen in de sociëteit.

Wij als leden van Jaarclub Amicitia Fortior zetten ons in voor de vereniging door middel van disputen en het lopen van commissies. Ook organiseren wij leuke feesten en activiteiten waar de leden van de studentenvereniging Quercus baat bij hebben.

‘’Goeie verhalen onthoudt je niet’’

Wij zeggen dan ook: door studentenvereniging Quercus maak je vrienden voor het leven!

logo-amicitia-fortior-2016