Reünistenvereniging Quercus

Na zo’n 50 jaar voorbereiding en research was het op 30 april 2006 dan eindelijk zo ver. Reünistenvereniging Quercus is een feit! Als reünistenvereniging vinden we het belangrijk om het gedachtegoed en netwerk van Sv. Quercus te behouden. Dit doe je naar onze mening het beste door met je oude studiegenoten contact te houden en elkaar zo nu en dan te ontmoeten. En dan bijvoorbeeld onder het genot van een drankje in de sociëteit oude tijden te doen herleven, maar natuurlijk ook om eens lekker bij te kletsen. Om dit mogelijk te maken organiseert de Rv jaarlijks ontmoetingen. Bijvoorbeeld tijdens Koningsdag, een jaarvergadering en de jaarlijkse reünistenborrel.
Ben je nog geen lid en wil je lid worden? Download dan het lidmaatschapsformulier op deze pagina en schrijf je in. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met het bestuur: reunistenverenigingquercus@gmail.com

Voorzitter: Niek Zwiep

Secretaris: Maartje Wagemakers